RÓLUNK

Dr. László Gábor

pénzügyi szakjogász, tartozásrendezési specialista
Bankmentor Kft. szakmai vezetője.

ugyfelszolgalat@bankmentor.hu 06-20-283-3939 6001 Kecskemét, Pf. 176.

Olyan magánszemélyeknek nyújtunk segítséget, akinek valamilyen banki tartozásuk áll fenn, amelyet már nem tudnak, vagy elvből nem akarnak fizetni, vagy amelynek visszafizetése már nem reális számukra.

2002 óta pénzügyi jogi területen dolgozom. Voltam korábban 3 magyar pénzintézet (faktorcég) vezetője, így kellő rálátásom van a pénzügyi rendszerre, különösen annak a felmondott hitelekkel foglalkozó részére, az úgynevezett work-out részlegekre. 2013 óta foglalkozom speciálisan az ügyfelek oldaláról adósságcsökkentéssel.

Kezdetben elsődlegesen jogi megoldásokkal operáltunk, de ezek ellehetetlenítése miatt, a korábbi ismereteimet és kapcsolatrendszeremet felhasználva kialakítottunk egy peren kívüli megoldási rendszert. Ennek segítségével mára már 56 magyar pénzintézettel sikerült megállapodást kötnünk, több mint kétezer ügyfelünk megelégedésére. A megoldások pénzintézetenként és ügyletenként változóak. Ez a terület nem működik sablonok alapján. Ide a fent említett rendszeren kívül tudás és rendkívül sok tapasztalat szükséges a megfelelő megállapodás eléréséhez.

Bár van megbízási díjunk, de elsődlegesen a sikerdíjért dolgozunk, az ügyfelünkkel egy hajóban evezve. A sikerdíj csak akkor illet meg bennünket, ha olyan megállapodást sikerül a banknál kieszközölni, amelyet az ügyfelünk is elfogad.

A jó hír, hogy nem csak annak a szűk körnek tudunk segíteni, aki eleve rendelkezik kellő mennyiségű készpénzzel a lealkudott tartozás kifizetéséhez, hanem azoknak is, aki egy havi fix törlesztést tudnak vállalni az egyösszegű befizetés helyett.

Varázsolni mi sem tudunk! Mi sem vagyunk mindenki számára megoldás. Ezért is ingyenes a tanácsadásunk, hogy amíg ez ki nem derül, ez a része ne legyen költség ügyfeleink számára.

De a számtalan referencia a bizonyíték a rendszerünk működőképességének!

Megköveteljük, hogy Ön egy jobb és biztonságosabb életet éljen!

Magyar lakosság rossz adósságállományának csökkentése. A lakosság pénzügyi helyzetének és a pénzügyi kultúrájának a javítása. Pénzügyi igazságtalanságok elsődleges békés úton való rendezése.

Bankmentor Kft. – csapatunk

Kép balról: László Mihályné, Rátkai Csabáné, Dr. László Gábor, Horváth Kitti, Dr. Király Norbert, Fazekas Katalin

A Bankmentor csapata:

Ügyvezető: Dr Lászlóné Biró Lili –adminisztratív irányítás

Szakmai vezető: Dr. László Gábor – pénzügyi szakjogász, tartozásrendezési szakértő

Irodavezető: Rátkai Csabáné (Margó) – ügyekkel kapcsolatos kérdés megválaszolása

Kommunikációs vezető: Horváth Kitti – Bejövő – kimenő kommunikáció (e-mail) kezelése

Termelési osztályvezető: László Mihályné (Márta) – időpont kiadása, havi értékelés

Pénzügyi osztályvezető: Fazekas Katalin – ügyfél fizetésekről információ, elszámolások